X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Motivul pentru care Corman și-a întrerupt vacanța

20 aug. 2014,, 15:13   Politică
4919 2
Foto: parlament.md
După ce anterior noul șef al Misiunii OSCE în Moldova, Michael Scanlan, a fost prezentat Guvernului, astăzi și președintele Parlamentului, Igor Corman, a avut întrevedere cu oficialul. Corman și-a întrerupt vacanța pentru a discuta cu reprezentantul OSCE probleme ce vizează securitatea internă a țării și continuarea parcursului european, relatează NOI.md.

Șeful legislativului a menționat că autoritățile mizează în continuare pe sprijinul și expertiza Misiunii OSCE pentru apropierea celor două maluri ale Nistrului și soluționarea conflictului transnistrean. „Sîntem interesați să avem în continuare o cooperare constructivă atît cu Misiunea OSCE, cît și cu Delegația UE în țara noastră pentru a continua dialogul și a evita confruntările”, a menționat Igor Corman.

La rîndul său, Michael Scanlan a menţionat că OSCE își propune să contribuie la asigurarea securităţii în regiune. „În calitate de șef al Misiunii OSCE în Moldova, mi-am luat angajamentul să ajut Moldova în eforturile sale de dezvoltare a democrației, prosperității și stabilității pe ambele maluri ale rîului Nistru, în conformitate cu mandatul nostru aprobat de cele 57 de state participante”, a declarat Scanlan.

Precizăm că Michael Scanlan și-a început mandatul de șef al Misiunii OSCE în Republica Moldova pe 1 august curent.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?