X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Prim-ministrul Victor Ponta va vizita săptămîna viitoare Republica Moldova

20 aug. 2014,, 11:47   Politică
3305 1
Foto: noi.md
Prim-ministrul României, Victor Ponta, va efectua săptămîna viitoare o vizită de lucru în Moldova.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la agenţia de presă Agerpres din România, Ponta a solicitat structurilor subordonate cabinetului de miniştri să verifice realizarea proiectelor iniţiate de România întru susţinerea Moldovei.

„Săptămîna viitoare voi merge din nou în Republica Moldova – vreau să verificăm fiecare proiect în parte. Gazoductul, grădiniţele, SMURD-ul, maşinile pe care le donăm pentru administraţia publică, pe care le aveţi. Marţi, la şedinţa de Guvern, să facem o analiză cum stăm cu toate proiectele de sprijin pentru Moldova. Cred că este esenţial în această perioadă, în care sînt supuşi sancţiunilor de toate tipurile din partea Federaţiei Ruse, să arătăm că-i sprijinim într-un mod concret, nu cu vorbe frumoase, ci cu lucruri absolut concrete”, a spus Ponta.

Potrivit lui, relaţiile comerciale dintre România şi Moldova se consolidează şi parteneriatul economic aduce rezultate vizibile. În particular România a devenit unul dintre principalii consumatori de mărfuri moldoveneşti şi acordă autorităţilor Moldovei susţinere totală în procesul de integrare europeană.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?