Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Zimbru şi Sheriff speră la calificare în Liga Europei

20 aug. 2014,, 10:23   Sport
4205 0
Foto: fanatik.ro
Zimbru Chişinău şi Sheriff Tiraspol vor disputa mîine prima partidă din play off. Chişinăuienii vor înfrunta pe teren propriu PAOK Salonik, iar Sheriff – echipa croată Rejika.

Jucătorii formaţiei Zimbru se arată optimişti şi speră să obţină pentru prima oară calificarea în grupele Ligii Europei. Dan Spătaru, mijlocaşul echipei de pe strada Butucului a declarat înainte de meci că presiunea va fi pe umerii grecilor, care sînt obligaţi să treacă mai departe. „Vom evolua fără presiunea rezultatului, dar ne vom concentra pentru a ne impune, ar fi o performanţă deosebită”, a declarat Spătaru.

Radu Gînsari, unul dintre puţinii jucători moldoveni din echipa tiraspoleană, este sigur că Sheriff poate să treacă de Rijeka şi să joace în grupe. „Avem o echipă puternică, în vestiar atmosfera e bună, vom face tot posibilul să mergem mai departe”, a declarat Radu Gînsari în una dintre emisiunile sportive televizate.

Meciul Zimbru-PAOK se va juca joi, 21 august, de la ora 21:05, pe stadionul Zimbru. Preţul biletelor variază între 50 și 200 de lei.

Sheriff-Rijeka este programat să se desfășoare în Croaţia tot joi, cu începere de la 22:15.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?