X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

România: Băsescu controlează patru candidaţi la preşedinţie

20 aug. 2014,, 00:10   Externe
4559 1
Foto: ghimpele.ro
Preşedintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu Tăriceanu, care candidează la preşedinţie, a declarat că patru dintre adversarii săi sînt controlaţi de preşedintele Traian Băsescu, adăugînd că se aşteaptă ca acesta să se implice în campanie şi să vină cu „bombe de presă”.

„Toate campaniile de pînă acum, mai ales la sfîrşit, au scos la iveală bombe de presă şi dezvăluiri.Mă aştept la multe mizerii, mă aştept la orice. Cred că obligaţia mea va fi, în pofida acestei încercări de a arunca fumigene, să focalizez dezbaterea pe ceva concret, pe ceva serios, care să le deschidă oamenilor o altă perspectivă decît cea a scandalului permanent”, a declarat Tăriceanu la Antena 3.

Tăriceanu crede că este în interesul preşedintelui să susţină mai mulţi candidaţi pentru a atrage mai mulţi alegători.

„Ce am văzut azi, retragerea domnului Diaconescu şi candidatura doameni Udrea arată că Băsescu va avea patru candidaţi pe care îi controlează. Vorbim de Klaus Iohannis, Monica Macovei, Elena Udrea şi Cristian Diaconescu. Are interesul să aibă patru candidaţi pentru că electoratele celor patru candidaţi sunt de multe ori incompatibile. E un joc care la prima vedere pare greu de înţeles”, a spus Tăriceanu.

„Elena Udrea nu este un real candidat. Pe ea o aruncă în cursă mai degrabă pentru a-i pregăti un viitor politic, pentru a avea de acum înainte o imagine de prezidenţiabilă. Băsescu are multe calcule în zona aceasta, o parte s-au devoalat, aletele vor fi scoase la ivelă pe parcurs”, a mai spus Tăriceanu.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?