X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Un cetățean moldovean a fost declarat cel mai bun student de schimb în SUA

17 aug. 2014,, 15:00   Societate
6307 0
Foto: tv7.md
Un tînăr din Republica Moldova a fost selectat de către Departamentul de Stat drept cel mai bun student de schimb în SUA, transmite NOI.md cu referire la tv7.md.

În fiecare lună, acest titlu se conferă unui absolvent din străinătate care şi-a făcut o perioadă studiile în SUA. Astfel, pe parcursul unei luni, studentul ales apare pe site-ul internaţional al studenţilor de schimb pentru meritele sale în „consolidarea comunităţii de absolvenţi din Europa”.

Potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Stat al SUA, în această lună este vorba de Daniel Vodă, un tînăr din Moldova, absolvent al Programului Transatlantic de vară al Institutului american pentru Tineri „Benjamin Franklin”.

Tînărul din Moldova a fost apreciat de Biroul Afacerilor Culturale şi Educaţionale al Departamentului de Stat al SUA pentru faptul că a contribuit la înfiinţarea Institutului Tinerilor Ambasadori (Yasi), un program care adună peste 30 de elevi din diferite ţări cu scopul de a cunoaşte mai multe despre diplomaţie.

Daniel Vodă are 23 de ani și este din Chişinău. Tînărul a absolvit anul acesta Facultatea de Relaţii Internaţionale şi Ştiinţe Politice din cadrul Universităţii de Stat din Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?