X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Kate Middleton s-a certat cu Regina Elizabeta a II-a și pleacă de la Palatul Kensington!

17 aug. 2014,, 12:00   Showbiz
7422 1
Foto: elle.ru
Evenimente mai puțin fericite în Familia Regală. Potrivit publicațiilor „Life&Style” și „International Business Times”, Kate Middleton „i-a declarat război” Reginei Elizabeta a II-a și acum pregătește toate bagajele pentru a se muta de la Palatul Kensington.

Potrivit surselor citate, conflictul ar fi izbucnit din cauza că Elizabeta a II-a încearcă să controleze și să dicteze viața întregii Familii Regale și în special cea a cuplului Kate-William.

Conform unei alte versiuni, emise de o sursă apropiată ducesei, Regina s-ar fi indignat de faptul că ținutele purtate de Kate sînt prea neserioase și necorespunzătoare pentru statutul său și i-ar fi cerut să adopte un stil mai serios și mai sobru.

Mass-media străine afirmă că William nu este de acord cu bunica sa, Elizabeta a II-a și că susține ferm poziția soției sale.

Totodată, aflăm că Regina nu va lăsa lucrurile așa cum sînt și intenționează să penalizeze comportamentul dezinvolt al ducilor.

Cuplul princiar ar intenționa să-și ia bagajele și să se mute la reședința lor de vară, la „Anmer Hall”. Kate și William își doresc o viață personală privată, chiar pe Regină o înfurie acest lucru.

Amintim că recent, Kate Middleton a fost desemnată drept cea mai bine îmbrăcată femeie din lume, potrivit revistei „Vanity Fair”.

Ducesa este permanent lăudată pentru alegerile pe care le face, în materie de îmbrăcăminte. Mai mult, există dovezi că Middleton se inspiră permanent din stilul soacrei sale, prințesa Diana, din ale cărei maniere învață doar din înregistrările video din arhiva familiei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?