Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Orchestra de tineret Chisinau Youth Orchestra va desfăşura luni flash-mobul „Cîntă cu noi!”

11 aug. 2014,, 10:45   Societate
3947 0
Foto: wavemagazine.net
Orchestra de tineret Chişinău Youth Orchestra va desfăşura pe 11 august, vizavi de primăria capitalei, flash-mobul „Cîntă cu noi!”.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la organizatori, fiecare trecător va putea, cu ajutorul baghetei de dirijor, de la pupitru, să dirijeze o orchestră care va interpreta cele mai cunoscute creaţii ale muzicii clasice. Muzicienii doresc prin acţiunea lor să ofere doritorilor posibilitatea de a se simţi dirijor şi de a se bucura de muzică. De asemenea, prin aceste evenimente CYO îşi doreşte să facă viaţa oraşului mai activă, să aducă oamenii în spaţiul public şi să-i facă să se simtă mai liberi şi mai deschişi. Flash-mobul "Cîntă cu noi!" face parte din evenimentele de vară ale Chişinău Youth Orchestra, care se desfăşoară cu sloganul "Cu plăcere, CYO".

Tinerii instrumentişti, care studiază în unele dintre cele mai importante centre educaţionale din Europa, au venit în vacanţă acasă şi vor susţine o serie de concerte unice.

Pe 22 august vor susţine un concert în aer liber în Scuarul Catedralei, pe 23 la Sala cu Orgă, iar pe 24 la Palatul Republicii.

Evenimentele de vară realizate de Chişinău Youth Orchestra, ediţia IV, se alătură campaniei de colectare de fonduri "Renaşte Moldova". Proiectul este iniţiat de Institutul Mamei şi Copilului în scopul modernizării blocului maternităţii.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?