Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Partidul Socialiştilor verificat de Ministerul Finanţelor ©

31 iul. 2014,, 12:02   Politică
5544 3
Foto : noi.md
În una din reţelele de socializare a apărut o relatare din partea liderului Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, cu privire la începutul unei verificări a PSRM, efectuate de Ministerul de Finanţe (Inspectoratul Fiscal) în scopul identificării surselor de finanţare a partidului, precum şi a subvenţiilor din partea statului şi a modului de utilizare a acestora.

Conform datelor din copia scanată a documentului, publicată de liderul PSRM, verificarea va dura timp de cinci zile şi va avea drept obiectiv perioada de activitate 01 ianuarie – 31 decembrie, 2013.

După cum a declarat Igor Dodon, autorităţile nu au reuşit să-i intimideze pe socialişti nici prin dosare penale, nici prin Procuratura Generală, nici prin serviciile secrete (SIS) prin „ascultarea” telefoanelor, urmărirea video în regim non-stop a sediului PSRM, nici prin percheziţii, nici prin confiscarea şi interdicţia la instalarea orăşelului de corturi.

„Acum incearcă sa ne blocheze prin alte metode: verificarea masiva din partea organelor fiscale. Nici o problema. La noi totul este legal”, spune Dodon.

“Intrebarea e alta - de ce Socialistii, de ce acum inainte de inceperea campaniei electorale ...?

Interesant dar PLDM, PD tot e verificat acum?”, conchide Dodon.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?