X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

„Slovan” a smuls victoria de la „Sheriff”

30 iul. 2014,, 14:00   Sport
3765 0
Foto: sheriff.com
Campioana Slovaciei, „Slovan” a învins ieri seara la Bratislava echipa „Sheriff” în runda a treia de calificare a Ligii Campionilor UEFA.

Potrivit agenţiei "Infotag", care face referire la site-ul UEFA, primele 15 minute au fost folosite pentru recunoaştere: adversarii se examinau şi nu riscau. Apoi echipele au început să joace mai activ şi momentele fierbinţi nu s-au lăsat aşteptate. La început, din poziţii avantajoase au ratat atacanţii de la „Sheriff” Ismail Isa şi Fred Benson, după care două apărări frumoase a înregistrat portarul campionilor Moldovei, Matias Degra, care a respins atacurile lui Pavel Fort.

Presiunea slovacilor, care au preluat iniţiativa pe parcursul primei reprize, a dat rezultate în minutul 41 – după lovitura lui Seydouba Soumah mingea a lovit în mîna lui Elkin Blanco. Penaltiul a fost realizat de căpitanul slovacilor, Igor Zofcak.

La minutul 61 Veaceslav Rusnac a fost înlocuit: Radu Gînsari a ieşit pe teren şi a fost lovit de Richard Lasik. Jucătorului i-a fost arătat cartonaşul roşu, iar Cadu a primit posibilitatea de a marca de la 11 metri. Însă portarul echipei „Slovan”, Dusan Pernis, a respins penaltiul, fapt admirat de şapte mii de suporteri sloveni.

„Sheriff” s-a bucurat de supremaţie doar la minutul 74. Unul dintre contraatacurile rare a dus la gafa jucătorilor moldoveni în apărare şi Carol Meszaros s-a folosit de nesincronizarea portarului şi fundaşului. La finele meciului "Slovan" a smuls victoria.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?