Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Declarațiile ucrainenilor, despre decriptarea înregistratoarelor de date Boeing, i-au surprins pe olandezi

29 iul. 2014,, 01:28   Externe
12193 10
Foto: ntv.ru
În Țările de Jos au rămas foarte surprinși de faptul că Ucraina s-a angajat să prezinte informațiile din cutiile negre ale aeronavei din Malaysia, de descifrarea cărora se ocupă experți străini.

Autoritățile olandeze sînt surprinse și indignate de faptul că ucrainenii furnizează presei informații despre decodificarea cutiilor negre ale aeronavei Malaysia Airlines. După cum se știe, de descifrarea înregistratoarelor de zbor ale aeronavei se ocupă experții britanici.

În Consiliul de Securitate al Olandei au declarat că publicarea datelor cutiilor negre dăunează intereselor anchetei. În regat, de asemenea, se întreabă de unde partea ucraineană dispune de informații cu privire la decriptarea informațiilor de pe înregistratoarele de zbor, căci înainte de transmiterea cutiilor negre britanicilor nimeni nu s-a ocupat de criptarea lor, transmite "Interfax".

Amintim că puțin mai devreme comisia pentru investigarea cauzelor accidentului Boeing 777 în regiunea Donețk a relatat: în conformitate cu înregistratoarele de zbor, cauza accidentului a fost explozia unei rachete. Faptul că avionul malaezian, cu 300 de persoane la bord, a fost într-adevăr lovit de o rachetă, a fost anunțat anterior și de mass-media occidentale, cu referință la cuvintele unui oficial anonim de la Organizația Europeană pentru Siguranța Navigației Aeriene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?