X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

CEC a refuzat socialiştilor să colecteze semnăturile pentru demisia lui Dorin Chirtoacă

28 iul. 2014,, 16:45   Societate
3664 3
Foto: obzormd.com
Comisia Electorală Centrală a refuzat să elibereze ligitimaţiile şi listele de prescripţie pentru colectarea semnăturilor reprezentanţilor grupului de iniţiativă privind organizarea unui referendum de demitere a Primarului General de Chişinău Dorin Chirtoacă. Precum transmite agenţia “Ingotag”. CEC şi-a motivat decizia prin hotărîrea Curţii Supreme de Justiţie (CSJ).

Potrivit deciziei CSJ, care este definitivă şi nu poate fi contestată, a fost anulat hotărîrea Curţii de Apel Bălţi, care a înregistrat pe 3 iunie grupul de iniţiativă a Partidului Socialiştilor. Socialiştii au contestat la Bălţi decizia instanţei de la Chişinău privind refuzul de a înregistra grupul de iniţiativă.

Preşedintele grupului de iniţiativă, liderul PSRM, Igor Dodon, şi-a exprimat pe reţelele de socializare indignarea faţă de hotărîrea CEC şi CSJ.

„Sîntem profund indignaţi de acţiunile justiţiei moldoveneşti care de fapt deserveşte interesele lui Dorin Chirtoacă. Suntem indignaţi că un primar necompetent este apărat de întreaga alianţă de guvernare. Vom lupta în continuare pentru demiterea ruşinoasă a primarului de Chişinău Dorin Chirtoacă!”, a declarat Dodon.

Dodon, ca şi mulţi alţi deputaţi moldoveni, se află la odihnă în Grecia, însă prin intermediul reţelelor de socializare polemizează cu oponenţii politici.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?