X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Nina Ştanski respinge speculaţiile privind „shoppingul” în Germania

28 iul. 2014,, 10:51   Showbiz
7604 2
Foto: nistru.net
După ce un portal de ştiri din Moldova a publicat vineri informaţii despre presupusa odihnă a liderului de la Tiraspol Evgheni Şevciuk împreună cu reprezentantul politic la negocierile privind problema transnistreană Nina Ştanski în oraşul german Leipzig, cea din urmă a negat aceste speculaţii pe pagina sa de pe Facebook, informează NOI.md.

Potrivit portalului www.deschide.md, pe 24 iulie, Nina Ştanski a venit de la Praga, ieşind din aeroport prin sala VIP cu trei valize scumpe, una de brandul „Luis Vuiton”, şi pungi ale celebrelor case de modă din Europa. Cu toate acestea, jurnaliştii nu au primit declaraţii oficiale privind călătoria lui Şevciuk şi "shoppingul" Ninei Ştanski în Germania.

Nina Ştanski a negat toate aceste „invenții”, scriind pe pagina sa de pe Facebook: "M-am uitat în Google la imagini din Leipzig. Din cîte se vede, este un oraş frumos. La aceeaşi concluzie am ajuns după ce m-am uitat pe internet la imagini din Praga şi Bratislava. Cine ştie, poate, într-o zi "profeţiile" serviciilor speciale moldoveneşti vor deveni realitate şi voi ajunge să văd aceste locuri frumoase”.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?