Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Chipul lui Dumnezeu, fotografiat pe cerul din Marea Britanie (FOTO)

27 iul. 2014,, 10:00   Externe
11018 0
Foto: vesti.ru
Dumnezeu lucrează pe căi misterioase, arătînd oamenilor semne uimitoare. La apus de soare, un bărbat din Marea Britanie, plimbîndu-se pe malul estuarului, a văzut în cerul deasupra satului Snettisham o imagine în nori care semăna cu faţa unui bătrîn cu barbă. Imaginile "chipului lui Dumnezeu" au apărut în numeroasele mass-media din lume, relatează „The Telegraph”.

"Mă plimbam pe malul estuarului Wash, situat între Norfolk și Lincolnshire. Aruncînd o privire la cer, am văzut bursc ceva ciudat. Drept deasupra capului meu norii au format o imagine a unui bărbat bătrîn cu barbă. Părea că priveşte orizontul. Am scos aparatul meu de fotografiat şi am făcut cîteva poze", a povestit Jeremy Fletcher, care a venit la Norfolk din Berkshire.

"Toţi cei care locuiesc aici ştiu că Norfolk este mai special şi acum se pare că a fost confirmat acest fapt", a spus consilierul judeţului Norfolk Charles Joyce, de 62 de ani.

"Evident, s-ar putea părea că am fotografiat un chip al lui Dumnezeu, dar ar fi şi Sean Connery sau Karl Marx," a adăugat Fletcher, care a subliniat că nu este o persoană credincioasă.

1
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?