X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Petrenco le cere demnitarilor să renunțe la distincțiile lui Timofti

25 iul. 2014,, 15:38   Politică
4618 8
Foto: noi.md
Deputatul PCRM Grigore Petrenco le cere deputaților din coaliția de guvernare să renunțe la ordinele și medaliile oferite de președintele țării, Nicolae Timofti. Declarația a fost făcută astăzi, în cadrul unei conferințe de presă.

„Toți cei care au ratificat Acordul de asociere Moldova – UE au fost ieri decorați de Timofti. Îndemn toate persoanele decorate să meargă mîine la Otaci să se întîlnească cu producătorii agricoli, să vadă care este rezultatul activității lor și să le spună oamenilor de ce s-au grăbit să ratifice documentul”, a menționat Petrenco.

„Fermierii sînt disperați din cauza pierderii piețelor de desfacere în toiul recoltării. Ei nu știu ce să facă cu zecile de mii de tone de fructe care ar putea rămîne în Moldova, deoarece piața din Est este blocată”, a adăugat politicianul.

Petrenco a comunicat că a înregistrat un proiect de lege care prevede încetarea acțiunii Acordului de asociere cu UE. Deputatul a îndemnat colegii de fracțiune să-l susțină, în pofida faptului că proiectul nu a fost coordonat cu ei.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?