X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Filat, asigurat de susținerea unui partid partener (VIDEO)

25 iul. 2014,, 13:28   Politică
4589 7
Foto: noi.md
„Rusia închide hotarele pentru Republica Moldova şi creează probleme economice, Europa deschide hotarele şi vrea să fie de ajutor”. Declaraţia a fost făcută de preşedintele grupului Partidului Popular European în Parlamentul European, Manfred Weber, după întrevederea cu președintele PLDM, Vlad Filat.

„Sîntem aici pentru a susține partidul partener din Moldova în ajunul alegerilor parlamentare. PLDM-ul are relaţii foarte bune la nivel european, iar acum împreună lucrăm pentru a întreprinde măsuri concrete care să ajute ţara. Pe masa noastră de lucru se află în prezent două chestiuni importante: problema securităţii energetice a Moldovei și susţinerea ratificării cît mai rapide de către Parlamentul European a Acordului de asociere a Republicii Moldova cu UE. Vom depune efort ca această procedură să fie realizată cît mai urgent”, a spus Weber.

La rîndul său, Vlad Filat a comunicat că a discutat cu Manfred Weber perspectiva alegerilor parlamentare din Moldova și acțiunile ce urmează să fie întreprinse în țară cu suportul UE, pentru a face față presiunilor din partea Rusiei. „Cînd avem parteneriat şi susţinerea UE, există certitudinea că problemele vor fi rezolvate și provocările vor fi depășite”, a spus Vlad Filat.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?