X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

„Zimbru” din Chişinău a învins CSKA din Sofia

25 iul. 2014,, 14:00   Sport
5018 0
Foto: ipn.md
Clubul de fotbal „Zimbru” pentru prima dată în istoria sa a trecut în etapa a treia a Ligii Europei. Potrivit agenţiei "Infotag", echipa chişinăuiană a disputat ieri un meci pe teren propriu cu scorul de 0:0 împotriva CSKA (Bulgaria) şi a trecut în următorul tur datorită unui gol marcat pe teren străin. În primul meci, la Sofia, a fost fixat un rezultat de 1:1.

La conferinţa de presă înainte de meci principalul antrenor al clubului, Oleg Cubarev, le-a spus jurnaliştilor că jucătorii săi vor încerca să "îndepărteze jocul" de porţile sale. Aşa şi a fost. "Zimbrii" au atacat mai agresiv, au marcat patru pase în colţurile porţii, iar adversarii au răspuns cu doar două. La finele meciului adversarii au început a ataca porţile, dar jucătorii de la "Zimbru" au ţinut piept. Situaţia bulgarilor s-a înrăutăţit după ce în minutul 86 Edenilson Bergonsi l-a lovit în faţă pe fotbalistul chişinăuian Danu Spătaru, fiind eliminat de pe teren.

În cadrul meciului, în sectorul de fani ai CSKA au fost aprinse rachete de semnalizare, iar un suporter a ieşit pe teren cu drapelul Ucrainei. Din cauza acestor incidente, arbitrul Marko Fritz a adăugat 10 minute la meci. Şeful poliției municipale, Silviu Muşuc, suporterul în cauză a fost tras la răspundere administrativă pentru huliganism.

Meciul a fost vizionat de peste 8 mii de suporteri, care i-au susţinut pe "zimbri". La etapa a treia adversarul "Zimbru" va fi "Grodig", care a ocupat locul trei în campionatul Austriei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?