X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Primarul olandez și-a cerut scuze pentru amenințările la adresa fiicei lui Putin

25 iul. 2014,, 02:34   Externe
8995 9
Foto: mpinteractiv.ro
Primarul oraşului olandez Hilversum, Pieter Broertjes, a cerut expulzarea fiicei lui Vladimir Putin, Maria, care locuieşte la Haga.

Potrivit Dailymail, ulterior, autorul cererii şi-a cerut scuze, afirmînd că cerinţa sa "nu a fost înţeleaptă", dar a venit "din sentimentul de neputinţă."

De altfel, cererea formulată de edilul olandez nu este singura de acest gen. După doborîrea Boeingului malaezian ce avea la bord 298 de persoane, din care 193 erau cetăţeni olandezi, activişti din toată lumea au postat adresa Mariei Putin pe Twitter şi au cerut poporului olandez să protesteze în faţa locuinţei fiicei liderului de la Kremlin, acuzat de finanţarea şi înarmarea rebelilor pro-ruşi care ar fi doborît avionul.

"Drag popor olandez! Dacă vreţi să o vizitaţi pe fiica lui Putin, (aceasta este) adresa", a scris un activist. "Poporul olandez îşi poate exprima sentimentele despre cursa MH17. Întrebaţi de Maria Putin (Faassen)", a scris un altul.

Conform unor informaţii apărute în presă, fiica lui Putin, Maria, în vîrstă de 28 de ani, trăieşte în Olanda de cîţiva ani, alături de partenerul ei olandez, Jorrit Faassen, în vîrstă de 34 de ani, acesta deţinînd un post de conducere la o firmă de consultanţă rusească.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?