X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Primele imagini surprinse din satelit cu locul unde avionul Malaysia Airlines s-a prăbușit (FOTO)

24 iul. 2014,, 00:55   Externe
8232 1
Foto : stirileprotv.ro
Primele imagini surprinse din satelit cu locul in care avionul Malaysia Airlines s-a prabusit au fost facute publice abia acum. Potrivit agentiei DigitalGlobe, conditiile meteo nefavorabile au facut aproape imposibila captarea unor fotografii clare.

Norii numerosi aflati deaspura zonei in care s-a produs catastrofa nu au permis satelitului sa surprinda cu claritate locul prabusirii pana acum.

In cele doua fotografii se observa cu exactitate zona in care cei 298 de pasageri ai zborului MH17 si-au pierdut viata.

Presedintele rus, Vladimir Putin, a dat asigurari ca Moscova va face tot posibilul, inclusiv folosirea influentei sale asupra separatistilor, pentru a ajuta la ancheta privind prabusirea avionului malaysian in estul Ucrainei.

"Rusia va face tot ce-i sta in putere pentru o ancheta completa, implicand toate partile, in profunzime si transparenta", a declarat Putin, citat de agentiile de presa rusesti, in cadrul unei reuniuni a Consiliului de Securitate rus.

"Ni se cere sa exercitam presiuni asupra rebeliunii. Vom face desigur tot ce sta in puterea noastra, repet, dar acest lucru nu va fi suficient", a adăugat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?