Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Filat a recunoscut că unii deputați PLDM au blocat adoptarea legilor

23 iul. 2014,, 14:30   Politică
4537 7
Foto: facebook.com
Președintele PLDM, Vladimir Filat, a recunoscut că unii deputați din formațiunea pe care o conduce acționează în Parlament diferit de sarcinile pe care le au.

În cadrul unui briefing de presă Filat a indicat asupra activității nesatisfăcătoare a deputatului PLDM, președintelui Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, Veaceslav Ioniță.

„Modul de organizare a activității comisiei conduse de domnul Ioniță este unul nesatisfăcător. Domnul Ioniță a fost împuternicit de partid să coordoneze activitatea acestei structuri parlamentare. Bineînțeles, o singură persoană nu poate fi responsabilă de activitatea comisiei, însă persoana responsabilă pentru organizarea activității la nivel de comisie trebuie să aibă și rezultate. Vom discuta această situație în cadrul partidului și vom lua o decizie”, a declarat Filat.

Amintim că premierul Iurie Leancă a declarat ieri că cea mai mare implicare în blocarea unor legi o are Comisia parlamentară economie, buget și finanțe, condusă de colegul său de partid Veaceslav Ioniță.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?