X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4001

Moldova va extinde comerțul cu Israelul

23 iul. 2014,, 10:30   Economie
3534 1
Foto: wherejesuswalked.org
Republica Moldova intenționează să impulsioneze cooperarea comercial-economică cu Israelul și să majoreze volumul comerțului bilateral, relatează NOI.md. Potrivit Serviciului de presă al Ministerului Econoimiei, declarația aparține vicepremierului, ministrului Economiei, Andrian Candu, și a fost făcută în cadrul întrevederii cu delegația din Israel condusă de ministrul Turismului al acestui stat, Uzi Landau.

În cadrul întrevederii oficialii au abordat subiecte ce țin de oportunitatea consolidării în continuare a dialogului politic și intensificării relaţiilor comercial-economice.

Andrian Candu a subliniat necesitatea extinderii colaborării dintre cele două state în domeniul economic, comerț și oportunitățile pe care le oferă Republica Moldova partenerilor externi: zonele economice libere, TVA de 12% și stimulente pentru investiții în domeniul industrial.

Delegația Israelului se află în Republica Moldova în perioada 21-24 iulie, cu ocazia desfăşurării celei de-a IV-a şedinţe a Comisiei interguvernamentale moldo-israeliene pentru cooperare comercial-economică.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?