X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Ucraina: Rusia concentrează trupe pe direcția Kiev

23 iul. 2014,, 01:32   Externe
7876 11
Foto: topwar.ru
Rusia continuă să mobilizeze forţe armate la graniţa cu Ucraina, sînt desfășurate tabere, se concentrează infrastructura, dar și tancuri, transportoare blindate și oameni.

Rusia continuă să concentreze trupe la granița cu Ucraina. Declarația a fost făcută în cadrul unui briefing de purtătorul de cuvînt al centrului de informare al Consiliului Național de Securitate și Apărare Andrei Lîsenko.

"Pe acel sector observăm concentrarea forțelor armate ale Federației Ruse. Acest lucru se întîmplă de-a lungul întregii frontiere. se concentrează infrastructura, dar și tancuri, transportoare blindate și oameni", - a spus Lîsenko, cînd a fost întrebat despre situația pe sectorul de frontieră ucraineano-rus din regiunea Cernigov.

Potrivit acestuia, totul se întîmplă exact la fel cum a fost la prima etapă a operațiunii antiteroriste, atunci cînd Rusia a anunțat efectuarea de exerciții militare la granița, după care trupele au fost retrase.

"Acum din nou s-au întors și nu aș fi surprins dacă Federația Rusă va spune că din nou petrece careva exerciții", - a spus Lîsenko.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?