X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

PCRM: Decizia Guvernului este consecința intrigilor din cadrul Coaliției

22 iul. 2014,, 17:40   Politică
4090 3
Foto: privesc.eu
Decizia Guvernului de a-și asuma responsabilitatea pentru aprobarea a 11 legi este un truc electoral, manipulator al coaliției de guvernare, o modalitate de uzurpare a puterii în stat, consideră Partidul Comuniștilor din Republica Moldova.

„Ne-am convins încă o dată de faptul că majoritatea parlamentară este incapabilă de a organiza o activitate legislativă eficientă, constituțională și legală, precum și că este lipsită de voința politică de a adopta legi de importanță economică și socială primordială pentru societatea noastră. În primăvara anului curent Parlamentul nu şi-a desfășurat activitatea legislativă timp de 2 luni, iar în ultima perioadă activează în regim de urgenţă, avînd pe agendă pentru 2 zile mai mult de 70 de proiecte de lege. Nici nu poate fi vorba despre o anumită calitate, mai ales în condițiile în care sînt inserate prevederi obscure, vagi, care vin să satisfacă interese de grup sau de partid. Parlamentul a fost transformat într-o tipografie, opiniile nu sînt luate în consideraţie, consultările nu sînt admise, există doar tragerea sforilor și tîrgul politic”, se menționează în declaraţia PCRM.

Potrivit reprezentanților Partidului Comuniștilor, această măsură extremă este rezultatul lipsei dorinţei de a promova reforme utile și necesare, precum și o urmare a intrigilor constante din cadrul Coaliției.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?