X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Putin: Rusia va reacționa proporțional la apropierea NATO de granițele sale

22 iul. 2014,, 16:21   Externe
6376 4
Foto : news.am
Sistemul antirachetă care se apropie de frontierele Federației Ruse este parte a sistemului ofensiv al SUA, scos spre periferie, a declarat, marți, președintele rus Vladimir Putin, atenționând că Rusia 'va reacționa' la apropierea infrastucturii NATO de granițele ruse, informează ITAR-TASS și RIA Novosti.

'Vom reacționa adecvat și proporțional la apropierea infrastructurii militare a NATO de granițele noastre și nu vom lăsa fără atenție desfășurarea apărării antirachetă globale și majorarea rezervelor de arme strategice de mare precizie', a declarat Putin în timpul reuniunii de marți a Consiliului de Securitate al Rusiei.

'Ni se spune adesea că sistemul antirachetă este un sistem defensiv. Nu este adevărat, acesta este un sistem ofensiv, parte a sistemului ofensiv al SUA, scos spre periferie', a subliniat liderul rus.

După cum a subliniat Putin, Moscova vede foarte bine că trupele NATO pe teritoriul Europei de Est se întăresc, iar pentru Rusia este foarte important să adopte la timp și în întregime măsuri în vederea întăririi apărării sale.

'Practic, grupările de trupe ale NATO de pe teritoriul țărilor est-europene se întăresc în mod demonstrativ, inclusiv în apele teritoriale ale Mării Negre și Mării Baltice', a constatat Putin.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?