X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Ghimpu transportă fete – e mai ușor decît să organizeze transportul public

21 iul. 2014,, 14:40   Showbiz
6214 1
Foto: facebook.com
Pe parcursul ultimei săptămîni unul dintre cele mai discutate evenimente din Chişinău de pe reţelele de socializare a fost mişcarea în ajutorul pietonilor „Oraşul fără microbuze”, care ia o amploare tot mai mare. Dar cel mai mare număr de like-uri a luat o fotografie făcută de însuşi Mihai Ghimpu, care a transportat de bunăvoie trei fete tinere, informează NOI.md.

Selfie-urile postate pe Facebook au acumulat deja peste 1180 de vizualizări și like-uri. Comentariile sînt atît pozitive, cît și negative. Unii utilizatori îl susţin pe Ghimpu: „Dacă lăsăm deoparte politica, fiecare persoană este o personalitate, iar spre deosebire de alți politicieni, el şi-a demonstrat omenia...”.

Alții fac aluzie la alegeri, cinism și bunătate falsă: partidul lui Ghimpu, în persoana primarului general de Chișinău, de fapt, a distrus sistemul de transport public, impunîndu-i pe oameni să se ajute reciproc, ca în timpul războiului. Iar în acest timp liderul Partidului Liberal transportă fetele, demonstrîndu-şi ostentativ caritatea. Poate că ar fi mai bine să organizeze eficient lucrul transportului public?

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?