X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Bărbatul care a rezistat mai mult de un an fără să mănînce nimic!

15 iul. 2014,, 00:45   Ştiinţă şi IT
7433 0
Foto : observator.tv
În anul 1973, un tînăr a pierdut 125 de kilograme în urma unei diete drastice! Timp de 382 de zile acesta nu a mîncat nimic

Exerciţiile fizice şi o dietă echilibrată sunt suficiente pentru a slăbi cîteva kilograme. Dar ce te faci cînd ai peste 200 de kilograme?

Conform ABC.es, un tînăr care cîntărea 207 kilograme a decis, în urmă cu mai bine de 40 de ani, să ajungă la o greutate normală, aşa că a apelat la ajutorul medicilor de la Universitatea Dundee din Scoţia.

Astfel, aceştia au decis să facă un experiment: au vrut să afle cît rezistă corpul uman fără mîncare. În scurt timp, specialiştii şi-au dat seama că au de-a face cu o persoană specială: bărbatul a rezistat maI mult ca oricine fără a ingera nimic şi au hotărît să îl convingă să nu renunţe la experiment.

Aşa au trecut 382 de zile, timp în care tînărul fusese supus mereu la analize pentru ca medicii să fie siguri că nu îi pun viaţa în pericol. De asemenea, acestuia i-au fost injectate periodic substanţe ca potasiu şi sodiu.

Deşi începuse să urineze o dată la 40 de zile, bărbatul în vîrstă de 27 de ani a scăpat de 125 de kilograme în puţin peste un an şi spune că nu ar fi putut reuşi să facă asta cu o metodă tradiţională. Însă nu recomandă nimănui să treacă prin acest chin!
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?