Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

McLaren a construit o bicicletă care costă 20.000 de euro

7 iul. 2014,, 16:40   Ştiri Auto
3122 0

Foto: McLaren
McLaren şi Specialized Bicycle Components au creat împreună o bicicletă din fibră de carbon, cu un preţ extrem de piperat: 20.000 de euro.
McLaren a decis să schimbe puţin macazul şi a trecut de la maşini la biciclete. Alături de specialiştii de la Specialized Bicycle Components, McLaren a dat naştere unei biciclete cu un preţ destul de piperat.

Botezată S-Works McLaren Tarmac, bicicleta va scoate din buzunarul excentricilor 20.000 de euro.

Bicicleta are la bază un model standard, botezat S-Works Tarmac, îmbunătăţit însă cu un cadru din fibră de carbon cu ajutorul căruia masa totală se reduce cu 10%. Pentru roţi, McLaren a folosit din nou expertiza sa în prelucrarea fibrei de carbon şi a gândit jante uşoare.
Şi pentru ca bicicleta să fie uşor identificată de fanii brandului din Woking, McLaren a cerut centrului său de personalizare să vopsească noul cadru în portocaliul tradiţional.

Vor fi produse doar 250 de exemplare, care vor veni la pachet cu o pereche de pantofi special S-Works Road şi cu o cască S-Works Prevail. Accesoriile vestimentare vor adopta şi ele culoarea portocalie a bicicletei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?