X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Meciul Spania-Olanda din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal a îmbogăţit casele de pariuri din Chișinău

17 iun. 2014,, 16:15   Societate
5004 0
Foto: opiniatimisoarei.ro
Meciul din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal Spania-Olanda, la care au pierdut, pe neaşteptate, cîştigătorii campionatelor europene şi mondiale cu scorul de 1:5, a îmbogăţit casele de pariuri din Chişinău.

Surse din cadrul reţelei Casei de Pariuri "Parimatch", solicitînd să le fie păstrat anonimatul, au comunicat agenţiei "Infotag" că mulţi în această zi au mizat pe "furia roşie" şi că foarte puţini au pariat pe victoria olandezilor.

"Suporterii au mizat sume de la 1 mie la 3 mii de lei. Foarte puţini au mizat pe rezultatul final. S-a pariat pe cele trei goluri din prima repriză a ambelor echipe, pe faptul că scorul final al meciului nu va depăşi patru goluri. Un parior a mizat 12 mii de lei. Practic, a pierdut totul", a spus sursa.

Din spusele pariorilor, deja prima jumătate a turneului pe grupuri a adus şi a doua surpriză - o înfrîngere prea mare a Portugaliei din partea Germaniei cu scorul de 0:4.

"Mingea este rotundă, iar jucătorii sînt oamenii vii, cu atît mai mult că pentru europeni este important şi faptul că în Brazilia umiditatea este înaltă şi stadioanele se află în munţi. De asemenea, este caniculă. Sper că pe viitor totul va fi mai previzibil", a spus unul din vizitatorii fideli ai Casei de Pariuri.

Anul acesta multe case de pariuri particulare au pus în vînzare calendarele meciurilor turneului şi postere cu orarul meciurilor din "play off" în limba de stat şi cea rusă. Nu este o raritate şi acceptarea pariurilor prin Internet, precum şi faptul că pariorii experimentaţi au conturi bancare electronice la casele de pariuri. Este un lucru obişnuit să amenajezi o sală de pariuri cu monitoare TV şi computere conectate la Internet. Zilnic, doar la această casă de pariuri fac mize de la 100 la 500 de oameni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?