Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3986

Rogozin a publicat fotografia membrilor grupului de luptă top-secret a Serviciului de spionaj extern al Rusiei (FOTO)

29 mai. 2014,, 00:10   Externe
18079 28
Foto: topnews.ru
Viceprim-ministrul Dmitri Rogozin, care este în prezent într-o vizită la Damasc, a plasat pe contul său de Facebook o fotografie cu luptătorii grupului Serviciului de spionaj extern al Rusiei "Zaslon".

Înaltul oficial a publicat pe contul său de Facebook raportul despre călătoria în Siria, unde a avut o întrevedere cu președintele Bashar Assad.

Printre cadrele cu militarii pe străzile din Damasc, a fost postată o fotografie pe care apare Rogozin împreună cu luptătorii din "Zaslon". În plus, fețele persoanelor din fotografie nu au fost retușate.

"Le mulțumesc luptătorilor din grupul "Zaslon" pentru asigurarea securității", - a semnat viceprim-ministrul.

Mai tîrziu, el a afirmat că a postat fotografia cu acordul șefului grupului. La moment, aceasta a fost deja eliminată de pe contul lui Rogozin, dar imaginea este încă disponibilă în cache-ul motoarelor de căutare.

De notat că, potrivit unor surse, luptătorii unității speciale "Zaslon" iau parte la asigurarea securității operațiunilor efectuate de Serviciul de spionaj extern al Rusiei
în străinătate.

De asemenea, în sarcina unității "Zaslon" intră asigurarea protecției primelor persoane ale ambasadelor FR în alte țări, purtătorilor de date secrete și securitatea activității agenților.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?