X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Rendez-vous muzical la Rotondă (VIDEO)

14 mai. 2014,, 11:30   Showbiz
11683 0
Foto: totul.md
Chişinăuienii sînt invitaţi din nou la un concert lîngă Rotondă. La concertul de jazz, care va avea loc pe 18 mai, vor participa: Geta Burlacu, Concertino, Nicorasong, Boris Coval, Afina, Karizma, Ray Gligor, Angry Band şi alţi interpreţi. Punctul culminant al concertului va constitui interpretarea imnului Chişinăului în stil jazz, de către toţi artiştii prezenți.

În aceeaşi zi va fi lansată panorama cu vederile Chişinăului vechi, executată de către studenţii Academiei de Muzică, Teatru şi Arte Plastice pe peretele de după Rotondă. Totodată, vor mai fi instalate cîteva scaune în parc şi o reţea de Wi-Fi.

Scopul proiectului „Rotonda. Renaştere” este de a reînvia vestita operă de artă a arhitectului Robert Kurtz în calitate de spaţiu cultural.

Acesta va fi al treilea concert organizat lîngă monumentul de arhitectură. Se prevede că la concert vor veni circa o mie de chişinăuieni. Evenimentele anterioare au avut un mare succes.

Organizatorul proiectului este organizaţia obştească „Arcul de Triumf”. Aceasta planifică să instaleze lîngă Rotondă un panou pentru afişe, felinare, un panou electric pentru toţi cei care vor dori să cînte, să organizeze expoziţii de fotografii şi de picturi.

Partenerii evenimentului: Primăria Municipiului Chişinău, Ministerul Culturii Republicii Moldova, Geta Burlacu „Event Agency”, Compania de Construcţii „Kirsan Com”, producătorul apei minerale „Gura Căinarului”, Organizaţia Obştească „Ador Oraşul meu”.

Link către site-ul organizatorului concertului arc.md

"Arcul de Triumf " pe Facebook www.facebook.com


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?