X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Pe cine ar vota moldovenii, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri (VIDEO)

23 apr. 2014,, 14:30   Societate
8906 6
Foto: vk.com
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, cele mai multe voturi, peste 34 la sută, le-ar acumula Partidul Comuniștilor. Este concluzia un sondaj de opinie prezentat astăzi de compania de cercetare sociologică „Fondul Opiniei Publice”.

Potrivit studiului, Partidul Liberal Democrat ar acumula 15 la sută din voturi, Partidul Liberal – 10 la sută, iar PD – peste 7 la sută, Partidului Socialiștilor – peste 5%. În coada clasamentului se poziționează Mișcarea Populară Antimafie cu 2,8 la sută din voturi, Partidul Regiunilor – cu 1,2%, Partidul Liberal Reformator – cu puțin peste unu la sută din voturi. Potrivit sondajului, numărul indecișilor constituie circa 14 la sută.

Reprezentantul companiei „Fondul Opiniei Publice”, Andrei Luchian, a ținut să precizeze că rezultatele sondajului reflectă doar perioada în care au fost colectate datele și că acestea ar putea să difere de rezultatele Comisiei Electorale Centrale, care urmează a fi prezentate în urma scrutinului din noiembrie.

Precizăm că sondajul a fost realizat în perioada 1-30 martie pe un eșantion de 4555 de persoane, în 286 de localități din țară. Sondajul are o marjă de eroare de ± 1,5%.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?