Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Pușkov: Tot patosul PĂLĂVRĂGELII lui Turcinov s-a "răsuflat"

23 apr. 2014,, 03:02   Externe
11113 11
Foto: voanews.com
Tonul luat de conducerea SUA în relațiile cu guvernul de la Kiev demonstrează elocvent prețul declarațiilor despre Ucraina independentă, consideră șeful Comitetului pentru afaceri internaționale al Dumei de Stat, Alexei Pușkov.

"Tot patosul pălăvrăgelii lui Turcinov despre o careva "Ucraină independentă" "s-a răsuflat", cînd Biden i-a mustrat pe Turcinov și deputații Radei pentru corupție", a scris Pușkov pe contul său de Twitter.

Joseph Biden a sosit la Kiev, luni, pentru o vizită de două zile. Vicepreședintele SUA , la întîlnirea cu președintele interimar al Ucrainei, Aleksandr Turcinov, a declarat că sarcina principală a actualei conduceri a Ucrainei este de a lupta cu "cancerul corupției endemice".

El a declarat în timpul unei conferințe de presă la Kiev, că suma alocată de SUA pentru asistență autorităților din Ucraina în vederea asigurării securității în țară va ajunge în total la aproximativ 20 de milioane de dolari. Anterior, Casa Albă a declarat că SUA vor aloca Ucrainei 50 milioane de dolari pentru reforme în domeniile economic și politic, precum și 8 milioane de dolari pentru transport și comunicații.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?