Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Campionatul Europei la K-1 între amatori a fost amînat

22 apr. 2014,, 16:00   Sport
5473 0
Foto: boxing.md
Campionatul Europei la K-1 între amatori, planificat pentru 1-4 mai la Chişinău, a fost amînat pînă în toamnă. Anunţul a fost făcut de către antrenorul echipei naţionale, Andrei Grosu.

Solicitat de „Infotag”, el a spus că acest fapt este legat de faptul că din cele 20 de ţări înscrise la campionat nouă au refuzat participarea, inclusiv Belarus, Rusia, Ucraina și Ţările Baltice.

"Ţările explică refuzul prin situaţia tensionată din Ucraina şi din Transnistria. Se preconizează că campionatul să fie desfăşurat toamna, însă nu se ştie dacă va avea loc în Moldova sau undeva mai departe de Ucraina – totul depinde de modul în care vor decurge evenimentele", a spus el.

Grosu a menţionat că la începutul lunii mai, la Manejul de Atletică Uşoară din Chişinău va avea loc Campionatul Moldovei, la care vor participa 150-200 de luptători de diferite vîrste şi categorii de greutate.

Federaţia Internaţională de Kickboxing a ales Moldova în octombrie 2013 ca gazdă a Campionatului Europei la K-1 din astfel de concurenţi ca Armenia, Rusia, Portugalia.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?