X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Cercurile de afaceri din Rusia și Transnistria își impulsionează cooperarea

22 apr. 2014,, 13:20   Economie
4011 0
Foto: tribuna.ru
Camerele de comerț și industrie ale Rusiei și Transnistriei vor depune eforturi susținute pentru extinderea cooperării bilaterale între cercurile de afaceri. Despre aceasta a anunțat președintele CCI a Rusiei, Serghei Katîrin, după semnarea Planului de cooperare între camerele de comerț și industrie ale Rusiei și Transnistriei pe anii 2014-2016, relatează NOI.md.

Din partea transnistreană documentul a fost semnat de președintele CCI a Transnistriei, Vasili Kojan. Planul prevede organizarea unor acțiuni vizînd schimbul de informații, studiile profesionale, parteneriatul regional, desfășurarea unor misiuni de afaceri etc.

Serghei Katîrin a menționat că părțile sînt interesate de dezvoltarea economiei în situația deloc ușoară care s-a creat. Potrivit lui Katîrin, este necesară depunerea de eforturi susținute pentru extinderea cooperării între cercurile de afaceri din Rusia și Transnistria, rolul camerelor de comerț și industrie fiind foarte important în acest sens. Președintele CCI a Rusiei consideră că trebuie identificate noi puncte de tangență, dezvoltată cooperarea cu regiunile.

La rîndul său, Vasili Kojan a mulțumit CCI a Rusiei pentru susținere, precizînd că acum Transnistria este interesată să extindă la maximum relațiile cu Rusia, să coopereze în cadrul Uniunii Vamale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?