X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

După 12 ani de relaţie Enrique Iglesias nu i-a făcut cunoștință tatălui cu Anna Kournikova

22 apr. 2014,, 01:34   Showbiz
6073 0
Foto: mpinteractiv.ro
Despre relaţia de lungă durată dintre Enrique Iglesias şi Anna Kournikova s-au scris vrute şi nevrute. Nimeni nu cunoaşte motivul pentru care cei doi nu s-au căsătorit pînă în prezent, dar care să fi fost motivul pentru care tenismena nu şi-a cunoscut socrul în tot acest timp?

În urmă cu cîteva săptămîni, celebrul interpret Julio Iglesias recunoştea pentru ziarul "The Mirror" că nu a avut niciodată ocazia să o cunoască pe iubita fiului său, chiar dacă cei doi formează un cuplu de 16 ani.

"Trebuie să recunosc că încă nu am cunoscut-o pe Anna. Într-adevăr, soţia şi copiii mei au întîlnit-o, însă eu nu am cunoscut-o pînă în ziua de azi", a declarat Julio.

Enrique Iglesias a confirmat declaraţia tatălui său în cel mai recent interviu acordat revistei americane Billboard, susţinînd că timpul este vinovat de această situaţie.

"Ultimii 14,15 ani din viaţa mea au zburat fără să îmi dau seama. Ăsta este singurul adevăr. Nu există niciun motiv ascuns. Nu este vina lui şi nici a mea", a mărturisit Enrique.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?