Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Președintele Nigeriei oferă iPhone-uri placate cu aur invitaților la nunta fiicei sale (FOTO)

20 apr. 2014,, 10:00   Showbiz
7938 5
Foto: stiri-telefoane.mobilissimo.ro
Acum cîteva zile, fiica lui Goodluck Jonathan, președintele Nigeriei, s-a căsătorit cu alesul inimii sale, motiv pentru care președintele a decis că este de cuviință să ofere invitaților la nuntă un cadou mai special, în acest caz fiind vorba de un iPhone personalizat.

Aceste terminale au fost modificate de către designer-ul de lux Michael, cunoscut și sub numele de Malivelihood, acesta fiind iubitul actriței Tonto Dikeh. După cum se poate observa și în imaginea de mai jos, s-a pus accent și pe micile detalii, cum ar fi cutia, ambalaj ce a fost marcat cu un text de mulțumire din partea președintelui.

Din punct de vedere al design-ului, se pare că s-a ales folosirea unor pietre prețioase și a unor inserții de aur, elemente ce fac ca telefonul să pară o bijuterie. De asemenea, partea din spate a iPhone-urilor oferite au fost gravate cu numele noului cuplu și data la care a avut loc ceremonia religioasă.

​Ținînd cont de faptul că situația politică din Nigeria nu este prea roz, acest gest al președintelui poate fi încadrat cu ușurință drept un gest de opulență. În timp ce țara se confruntă cu numeroase atacuri militare, conducătorii aleg să se afișeze în public cu astfel de gesturi care ar putea încinge spiritele și mai rău. Voi ce părere aveți despre decizia aceasta a președintelui Nigeriei de a oferi cadouri extravagante invitaților la nunta fiicei sale?
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?