X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

De la ce vîrstă încep bărbaţii să semene cu taţii lor

19 apr. 2014,, 14:00   Ştiinţă şi IT
6266 0
Foto : fishki.lv
Bărbaţii încep să semene cu taţii lor în jurul vîrstei de 38 de ani, se arată într-un studiu britanic publicat joi, care a evidenţiat 30 de semne prevestitoare ale faptului că, în jurul acestei vîrste, bărbaţii încep să îmbătrînească.

Pe primele locuri ale indicatorilor bătrîneţii, prezentaţi în urma unui sondaj efectuat de postul de televiziune Gold, bazat pe mărturiile a 2.000 de femei şi bărbaţi implicaţi într-o relaţie de cuplu, se află faptul de a adormi în faţa televizorului şi faptul de a avea propriul scaun sau fotoliu, pe care nimeni nu are dreptul să se aşeze.

Printre semnele clare de îmbătrînire se mai numără obsesia economisirii şi faptul de a dansa "ca un tată de familie", glumele răsuflate care nu amuză pe nimeni, precum şi impresia că tinerii vorbesc altă limbă şi că toată muzica modernă "sună la fel".

Cînd bărbaţii devin din ce în ce mai pasionaţi de grădinărit, petrecîndu-şi weekendul acasă, pentru a tunde gazonul, atunci încep să semene cu taţii lor, au constatat autorii studiului.

"Viitorul se anunţă luminos pentru bărbaţi: ei dorm mai mult, au propriul fotoliu, dansează fără să le pese ce cred ceilalţi şi cred că sînt teribil de amuzanţi: se pare că, la 38 de ani, bărbaţii încetează să mai fie inhibaţi", a declarat Steve North, managerul general al postului de televiziune Gold.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?