X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Putin se va gîndi la CĂSĂTORIE

18 apr. 2014,, 02:56   Showbiz
7393 6
Foto: raznesi.info
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, fiind întrebat în cadrul sesiunii de întrebări şi răspunsuri "Linia directă", cînd țara o va vedea pe prima doamnă, a răspuns că la început trebuie să o mărite pe fosta soție, Ludmila.

"Știți ce? La început trebuie să o mărit pe fosta soție, Ludmila Alexandrovna, iar apoi mă voi gîndi la mine", - a răspuns Putin.

Vladimir și Ludmila Putin au anunțat despre decizia de a divorța după 30 de ani de căsătorie, la 6 iunie 2013, după spectacolul de balet "Esmeralda". Într-un interviu pentru postul TV "Rusia 24", ei au recunoscut că de mult timp nu trăiesc împreună și practic nu se văd.

Ludmila Putin a spus că nu-i plac călătoriile și viața publică, pe care le presupune statutul de "prima doamnă". "Ludmila a suportat povara de a fi prima doamnă timp de nouă ani". "Este o decizie comună", - a declarat atunci președintele rus.

Imediat după această declarație secretarul de presă al președintelui, Dmitri Peskov, a declarat că divorțul nu a fost încă formalizat. La 1 aprilie 2014 pe site-ul oficial al președintelui în secțiunea "Biografiile președinților Rusiei" au fost operate modificări: a dispărut mențiunea despre soția lui Vladimir Putin. Mai tîrziu Peskov a explicat că "aceasta înseamnă că divorțul a avut loc". În momentul de față pe site-ul oficial al Kremlinului în biografia lui Putin sînt menționate doar fiicele Maria și Ecaterina.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?