Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Andrei Makarevici a formulat propria viziune asupra războiului

18 apr. 2014,, 01:05   Showbiz
15375 17
Foto : mignews.com
Liderul formației "Mașina vremeni", Andrei Makarevici, a recunoscut că în cele din urmă a înțeles ce este războiul. Muzicianul, de asemenea, a dat asigurări că nu intenționează să părăsească Rusia. Aceasta a scris în Facebook:

"În final, am formulat pentru mine însumi ce este războiul. Aceasta este cînd doi (trei, patru) ticăloși nu au căzut de acord asupra propriilor afaceri și 10 (20, 30, 50, 100) de mii de proști zombați și 100 (200, 500, 1000) de romantici cu sentimentul patriotic lezat merg să se omoare unii pe alții. Și încă ceva – atunci cînd ne pare că totul se va rezolva, iar un minut mai tîrziu este deja tîrziu".

Recent, cîntărețul a plecat în vacanță în Noua Zeelandă. Văzîndn fotografiile artistului, detractorii săi au început să ironizeze că Andrei a fugit din Rusia. Însă Makarevici a infirmat zvonurile.

"Cu uimire am aflat - mulți au decis că am plecat în Noua Zeelandă. Pentru totdeauna. Oamenii și-auieșit din minți. "Ei bine, v-au interzis deja concertele? " - "Nu" - "Cum nu ? De ce ?!". Oameni buni, luați-o mai ușor, a ? ".

Amintim că din cauza sprijinului activ al Ucrainei, Andrei Makarevici a început să fie persecutat în Rusia. Cu toate acestea, unii artiști i-au luat apărarea colegului.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?