X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Presa: Regiunea Odesa a fost declarată REPUBLICA POPULARĂ ODESA

16 apr. 2014,, 12:48   Externe
9732 9
Foto: noi.md
"Antimaidanul" din Odesa a declarat zona ca "republica populară Odesa" și a chemat locuitorii să blocheze traficul în oraș.

Potrivit publicațiilor on-line din Odesa, la 16 aprilie, activiștii antimaidan din Odesa au anunțat că regiunea Odesa este acum "republica populară Odesa".

Această informație a fost lansată de site-ul activiștilor antimaidan.

În plus, activiștii antimaidan nu au de gînd să se oprească aici și planifică să blocheze drumurile, în special, să nu permită trecerea poliției și armatei.

"Mîine, la ora 16:00 Odesa trebuie să se ridice! Literalmente! Sarcina voastră este ca la ora indicată să blocați cu mașinile intersecțiile rutiere specificate pe hartă. Pietoni, ieșiți pe zebre și stați acolo. Creați un număr maxim de ambuteiaje în oraș. Cine încă nu și-a dat seama că războiul a venit în casa noastră, nu trebuie să ajungă mîine la locul de muncă. Verificați și lăsați să treacă doar ambulanțele cu pacienți. Nu lăsați să treacă armata și poliția", - cheamă activiștii antimaidan.

La intrările în Odesa au apărut saci de nisip și blocuri de beton. Orășenilor nedumeriți li se explică că acestea sînt puncte de control în caz de invazie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?