X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Prima expoziție specializată AUTO MALL EXPO 2014 a avut loc! (FOTO, VIDEO) ©

15 apr. 2014,, 14:21   Ştiri Auto
7379 0

La data de 5 aprilie 2014, în oficiul central al companiei AUTO MALL a fost desfasurată prima expoziție specilizată AUTO MALL EXPO 2014, eveniment remarcabil si unic în felul său. La expoziție au participat mai mult de 30 de furnizori de piese auto, accesorii, anvelope și produse chimice auto recunoscuţi pe plan mondial. Expoziția a demonstrat cu siguranță relevanța și necesitatea unor astfel de activități, fiind vizitată de mai mult de 2600 de persoane.

În cadrul expoziției, oaspeții au avut posibilitatea să comunice direct cu furnizorii de piese auto, au participat la mai multe conferințe specializate și lecții de master-class petrecute de reprezentanții producătorilor de piese cunoscuți pe larg în cercurile specializate dintre care: ZF, BOSCH, LUK, DENSO, FEDERAL MOGUL, GATES, DAYCO, RUVILLE, NRF, MONROE ș.a. De asemenea vizitatorii au avut posibilitatea să aprecieze know-howrile propuse de furnizori și cele mai recente tendințe în domeniul reparației și diagnosticii automobilelor.

Stand-urile liderilor mondiali în producerea pieselor auto prezentate la expoziție, inovațiile, conferințele tematice, master-clase, expoziția produselor și areea destinată negocierilor directe, au deschis oaspeților expoziției asortimentul enorm al produselor și serviciilor, pe care le oferă compania AUTO MALL pe piața Republicii Moldova.

Majoritatea companiilor participante, prezente la expozitie, sunt furnizori de origine către cei mai importanți constructori de automobile, ceea ce le confirmă profesionalismul în tehnologia de producere a pieselor și reparație a automobilelor moderne.

“Ne-am decis să organizăm această expoziție datorită numeroaselor solicitări adresate companiei AUTO MALL din partea cliențelor. În anii precedenți, de obicei, organizam bussines-forumur-uri – la care puteau să participe doar un număr limitat de oaspeți și furnizori. Anul acesta, pentru prima dată, am organizat un eveniment de o asemenea anvergură. Furnizorii au venit în fața oaspeților cu conferințe tematice, master-clase practice, know-how-uri, de asemenea au pregătit informații despre particularitățile vânzărilor și metodelor de instalare a unor piese auto. Oamenii sunt cointeresați în așa fel de evenimente, și sunt convins, că din an în an vom organiza și vom promova astfel de evenimente. Compania AUTO MALL tinde în continuu spre noi realizări și pune la dispoziție clientelei sale tot ceea ce este mai relevant și mai interesant la momentul de față ” – a declarat Andrei Titov, director general al companiei AUTO MALL.

În cadrul expoziției, compania AUTO MALL a lansat un nou proiect important – conceptul stațiilor de deservire tehnică de nouă generație – EUROGARAGE.

“Permanent oferim soluții complexe pentru îmbunătățirea și promovarea serviciilor de deservire tehnică pe piața Republicii Moldova. În anul 2013 compania AUTO MALL a intrat în grupul de achiziții Groupauto INTERNATIONAL. Din acest motiv, astăzi am lansat o rețea nouă modernizată pentru deservire tehnică – EUROGARAGE, care va ridica nivelul deservirii tehnice la o treaptă foarte înaltă a calității. Progresul tehnic este în continuă dezvoltare, automobilele devin din ce în ce mai complicate. Acesta este motivul pentru care compania AUTO MALL își asumă responsabilitatea pentru formarea și perfecționarea abilităților profesioniste a specialiștilor care vor face parte din grupul EUROGARAGE. Mai mult ca atât 90% din planul de studii este format din cursuri gratuite” – a comentat Denis Nevedomschii, șef de dezvoltare a rețelelor de stații de deservire tehnică ale companiei AUTO MALL.

AUTO MALL EXPO 2014 a primit cele mai mari laude atât din partea furnizorilor participanți, cât și din partea oaspeților. Rezultatele obținute dau dovadă de faptul că, evenimentul petrecut a dovedit a fi unul din cele mai inedite din domeniul automobilistic, care va stimula în continuare dezvoltarea pieței de piese auto în Republica Moldova.

Supriza plăcută a expoziției a fost lotereia organiyată în baza biletelor de intrare: în cadrul AUTO MALL EXPO 2014 au fost puse în joc mai mult de 30 de cadouri de valoare, printre care gadget-uri electronice, accesorii sportive, articole de papetărie de premium-clasă, ceasuri și suvenire. Cea mai mare supriză pentru vizitatorii expoziției a fost tombola la care au fost puse în joc smartfon-uri, tablete PC și LCD-televizoare.

AUTO MALL EXPO 2014 s-a evidențiat şi printr-un show extraordinar susţinut de o întreagă orchestră, de artiști și animatori, dansatori și modele frumoase pictate „Body Art”. Vizitatorii au luat şi o doză de adrenalină în zona rezervată pentru jocuri, acolo unde pe parcursul întregii zile, cu joystick-uri în mână, au luptat cei mai aprigi “piloți”.

Mulțumim tuturor vizitatorilor și participanților pentru o cooperare fructuoasă, schimb de experiență și emoții pozitive.

Fiți la curent cu ultimele știri din lumea auto, vizitând site-urile www.automall.md și www.webmall.md, aici puteți afla despre evenimentele și promoțiile ce urmează să fie propuse de compania AUTO MALL.

Toată informaţia despre expoziţie o puteţiafla accesând link-ul reportajulAUTO MALL Expo 2014.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?