X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Ex-vicepremier: Usatîi este un băiețandru, în spatele căruia stau serviciile secrete ruse

14 apr. 2014,, 17:14   Politică
10551 18
Foto: europalibera.org
Formațiunea politică „Partidul Nostru” a controversatului om de afaceri Renato Usatîi nu are nicio șansă să acceadă în viitorul Parlament. De acest lucru se arată convins analistul politic Valentin Dolganiuc, care și-a exprimat punctul de vedere pe marginea partidului nou creat, în cadrul unui interviu acordat pentru NOI.md.

Analistul a precizat că deși businessmanul este un tînăr cu ambiții, acesta nu s-a afirmat deocamdată ca lider politic, iar activitatea sa este umbrită de mai multe acțiuni dubioase. Expertul opinează că noua formațiune își propune pe de o parte să promoveze interesele Rusiei, iar pe de alta, să atragă o parte din electoratul Partidului Comuniștilor.

„Usatîi are veleități, dar nu are carismă de lider politic. Are un trecut dubios, sînt mai multe chestii suspecte legate de activitatea acestuia. Să vii cu un Rolls Royce într-o țară atît de săracă precum este Moldova nu este cea mai reușită strategie pentru imaginea politică. Nici chiar lideri precum Filat sau Voronin nu-și permit să se prezinte cu astfel de mașini în fața alegătorului. Usatîi este un băiețandru, în spatele căruia stau serviciile secrete ruse. Nu cred că are vreo șansă să acceadă în Parlament”, a remarcat Dolganiuc.

Precizăm că omul de afaceri Renato Usatîi a fost ales ieri în funcția de președinte al Partidului Popular Republican, denumirea căruia a fost schimbată în „Partidul Nostru”. Usatîi respinge categoric informaţia apărută pe internet, potrivit căreia el i-ar fi plătit 20 de mii de euro fostului lider al formațiunii, Nicolae Andronic, pentru „procurarea” Partidului Popular Republican.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?