Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Luptă aprigă pentru locul trei în Divizia Naţională de fotbal (FOTO, VIDEO)

14 apr. 2014,, 11:17   Sport
5070 0
Foto: noi.md
Sheriff Tiraspol nu a avut nicio emoţie la meciul cu Academia pe care a surclasat-o cu 4-1. Un meci în care Isa (9), Luvannor (20), Furdui (32) și Potiguar (80) au înscris pentru multipla campioană. Calincov a redus din diferență pentru Academie în minutul 83.


Sheriff este tot mai aproape de un nou titlu, în timp ce FC Tiraspol este din ce în ce mai încrezută şi e greu de crezut ca va ceda poziţia a doua în clasament. De altfel, elevii lui Vlad Goian s-au impus cu 2-0 în faţa Speranţei, ultima deocamdată în clasament.


Lupta mare se dă pentru poziţia a treia în campionat. Veris s-a impus în fata lui FC Costuleni, care după plecarea lui Lilian Popescu se pare că numai are luciditate şi încredere pe teren. 2-0 a fost scorul final pentru Veris, graţie autogolului înscris de Scripcenco şi reuşita lui Gonţa.


În unul din cele mai aşteptate dueluri ale etapei, Dacia-Milsami, chişinăuienii au fost mai determinaţi şi cu multă ambiţie pe teren, învingînd cu 2-0. Posmac în minutul 38 a deschis drumul victoriei, după care Krcotic, în urma devierii lui Monday, minutul 57, a stabilit scorul final.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?