X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Oraşul Bălţi vrea să devină capitala Victoriei

9 apr. 2014,, 09:00   Societate
6922 4
Foto: gzt.md
În condiţiile în care primarul Chişinăului practic a interzis marcarea zilei de 9 mai în Piaţa Marii Adunări Naţionale, păstrînd locația pentru Ziua Europei, toţi cetăţenii Moldovei care doresc să sărbătorească această dată sînt invitaţi la Bălţi, transmite gzt.md.

Cu această iniţiativă a venit deputatul Parlamentului, originar din Bălţi, Vladimir Vitiuc, propunînd şi o denumire pentru această acţiune solemnă - „Bălţi – capitala Victoriei”.

„Chişinăuienii şi locuitorii tuturor raioanelor ţării care vor să sărbătorească 9 mai cum se cuvine, care vor să le aducă un omagiu buneilor şi străbunilor care au luptat pentru viitorul nostru sînt invitaţi pe 9 mai 2014 la Bălţi”, a declarat Vitiuc luni unui grup de locuitorii din Bălţi, care au venit să discute cu deputatul despre planurile conducerii de la Bălţi referitoare la marcarea Zilei Victoriei.

„Atitudinea locuitorilor din Bălţi este cunoscută – noi întotdeauna am marcat Ziua Victoriei nu mai puţin masiv decît la Chişinău. Totodată, noi dispunem de suficiente forţe şi resurse pentru a organiza sărbătoarea la cel mai înalt nivel”, a asigurat Vitiuc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?