X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Răspunsurile serviciului migrațional rusesc privind existența restricțiilor de intrare în Rusia sînt incomplete (VIDEO)

19 mar. 2014,, 09:00   Societate
5642 0
Foto: imenno.ru
Răspunsurile on-line ale Serviciului Federal de Migraţiune (SFM) privind restricțiile de intrare în Rusia sînt incomplete, dat fiind faptul că în prezent, 12 servicii din Federația Rusă pot impune o interdicție de călătorie cetățenilor Republicii Moldova.

Astfel, țineți cont că răspunsul serviciului menționat (SFM) nu este unul complet și conține doar date preluate din baza de date a acestuia.

Reamintim că pagina web a Serviciului Federal de Migraţiune (SFM) oferă posibilitatea cetățenilor Republicii Moldova să verifice on-line veridicitatea invitației, a permisului de muncă, a licenţei de angajare în cîmpul muncii, dar şi motivul pentru care intrarea în Rusia le-a fost restricţionată (doar în baza de date a SFM).

Persoanele interesate vor selecta link-urile active de pe acest site în funcţie de specificul vizitei lor în Rusia. Apoi, vor introduce datele pe care le cere sistemul. Răspunsurile primite au doar caracter de informare. Pentru informaţii confirmate din punct de vedere juridic, persoanele se pot adresa la birourile teritoriale ale Serviciului Federal de Migraţiune.

În plus, vă amintim că moldovenii au posibilitatea de a afla mai multe despre cauzele și perioada interdicției, adresîndu-se cu o solicitare la Direcția Generală Afaceri Consulare din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova (adresa: Republica Moldova, Chişinău, str. Mateevici 80, MD - 2009). La rîndul ei, instituţia indicată mai sus, prin intermediul Ambasadei Republicii Moldova la Moscova va fi în măsură să se adreseze acestor instanţe, pentru a identifica motivele de interzicere a intrării în ţară, precum și informații mai precise cu privire la încălcările regimului de migrație rus, amenzile administrative și perioada de interdicție.

Taxa consulară constituie 100 lei. Plîngerea (petiția) depusă pe această problemă va trebui să fie examinată fără plată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?