Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Renato Usatîi: Domnule Plahotniuc, nu mă colorați în culorile Dumneavoastră, în caz contrar vom da foc la „Codru” (VIDEO)

14 mar. 2014,, 13:20   Politică
12767 17
Foto: noi.md
Coloratura politică a proaspătului politician Renato Usatîi stîrnește discuții interminabile atît pe internet, cît și în afara lui. În cele mai dese cazuri activitatea „gasterbeiterului moldovean” este legată de numele lui Vladimir Plahotniuc, însă Usatîi afirmă că se află pe părți diferite ale baricadei cu „eminența cenușie” a politicii moldovenești.

„Unele site-uri ale lui Plahotniuc au început să mă coloreze în culorile lui, afirmînd că eu sînt proiectul lui Plahotniuc”, a relatat pentru NOI.md Renato Usatîi. „Cum e posibil așa ceva, dacă după concertul lui Grișa Leps de la Bălți Plahotniuc a interzis să fiu arătat în presa lui. Nici la „Publika”, nici la „Prime”, nici la alt post de-al lui eu niciodată nu am mai apărut. Site-urile lui Plahotniuc scriu toate acestea pentru a mă scoate din cursă, or, legînd numele oricărui politician începător de numele lui Plahotniuc, de antiratingul lui pe țară, înseamnă să-i asiguri un același antirating de 95%. De aceea, solicit insistent corporației media a lui Plahotniuc să nu mă coloreze în culorile lui, pentru că în caz contrar voi da foc la „Codru”. Oricum au furat deja destule active, așa că pînă la alegeri voi avea timp să incendiez în fiecare săptămînă cîte una, dacă oamenii vor mai avea dubii și vor crede că sînt proiectul lui Plahotniuc”, a menționat Usatîi.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?