Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

Deputații și-au luat o zi LIBERĂ

27 feb. 2014,, 14:39   Politică
3681 1
Foto: unimedia.info
Ședința Parlamentului din data de 28 februarie a fost amînată. Decizia a fost luată cu votul deputaților din Coaliția pentru Guvernare Pro-Europeană, chiar dacă deputații din Partidul Comuniștilor și deputații liberali s-au opus acestei decizii, transmite NOI.md.

Înainte de a fi supusă votului propunerea, deputatul PL Valeriu Munteanu a propus ca ședința să nu fie amînată, deoarece în Republica Moldova sînt un șir de probleme care trebuie rezolvate de Parlament.

“Trebuie să spuneți cine, Guvernul, Coaliția, a propus sa fie omisă o ședință ordinară a Parlamentului, pentru că în Moldova sînt sute de probleme care trebuie discutate. Politica bugetar fiscală, trebuia rediscutată miercuri, dar nu a fost, iar noi din cauza acestor tergiversări avem probleme foarte mari” a spus Munteanu.
În același timp, deputatul PCRM Eduard Mușuc a spus că deputații PCRM ar fi propus mai multe proiecte pentru ordinea de zi de mîine. Asta în cazul în care Coaliția amînă ședința, fiindcă nu au ce discuta.

“Dacă nu aveți nici o agendă pentru mîine, noi vă propunem sa dezbateți modificările la politica fiscală”, a spus deputatul. Chiar și așa, solicitările deputaților liberali și comuniști nu au fost supuse votului.

Următoarea ședință a Legislativului va avea loc pe data de 6 martie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?