X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Veste bombă de la Buckingham! S-a AFLAT SECRETUL Ducesei de Cambridge

21 feb. 2014,, 10:39   Showbiz
7901 1
Foto: libertatea.ro
Nu a trecut nici un an de cînd Catherine, ducesă de Cambridge (32 de ani), şi soţul ei, prinţul William (31 de ani), au devenit părinţi, că speculaţiile care circulă de ceva timp prin presa din Marea Britanie par să primească o confirmare.

Potrivit Star Magazine, Kate este însărcinată în trei luni şi va avea o fetiţă, aceasta urmînd să fie cel de-al doilea copil al cuplului.

"Micuţul George (fiul lui Catherine şi William) va avea o surioară, iar Kate este deosebit de încîntată", a declarat pentru publicaţia citată o sursă apropiată Casei Regale a Marii Britanii, într-un articol care este inclus în numărul din martie al revistei. "[Kate] spra ca viitorul lor copil să fie o fetiţă, iar confirmarea a fost pentru ea cea mai bună veste la începutul acestui an. Kate şi Will sunt teribil de fericiţi!".

Conform aceloraşi surse, ducesa de Cambridge a făcut un test genetic pentru a afla în avans sexul copilului şi a primit răspunsul că va fi o fetiţă chiar de Valentine's Day.

De asemenea, Kate i-ar fi dat soţului ei vestea extraordinară cînd s-a întors dintr-o scurtă vizită pe care a întreprins-o alături de regina Elisabeta la Northolt High School.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?