Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Băncile din Moldova și-au suspendat colaborarea cu sistemul rusesc de transfer de bani Migom

13 feb. 2014,, 17:15   Economie
5324 0
Foto: slon.ru
Băncile din Moldova și-au suspendat colaborarea cu sistemul rusesc de transfer de bani Migom, din cauza unor probleme la sistem apărute în Rusia, relatează NOI.md. Astfel, Banca Centrală a Rusiei, la 11 februarie, a revocat licența băncii de decontare European Trust Bank.

Reprezentanții mai multor bănci din Republica Moldova au informat că și-au suspendat colaborarea cu sistemul Migom temporar, pînă la rezolvarea problemelor acesteia. Unele bănci au declarat că și-au sistat colaborarea definitiv. Anterior, sistemul Migom și-a întrerupt complet activitatea în Ucraina.

Serviciul de asistență al sistemului Migom a motivat sistarea operațiunilor prin apariția unor probleme tehnice, dar nu a putut spune cînd va fi redresată situația. Clienților li s-a spus că în cazul în care plățile lor au rămas suspendate, expeditorul trebuie să vină la banca de la care a trimis transferul și să depună o cerere de rambursare a mijloacelor bănești.

Sistemul Migom dispunea de peste 30 de mii de puncte de deservire în 20 de țări. Migom figura în TOP 10 cele mai populare sisteme de transfer rapid de bani cu care lucrează băncile din Moldova.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?