X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Secretele din spatele succesului site-ului munka.md în 3 ani de activitate! ©

21 ian. 2014,, 09:00   Societate
3344 0
Foto : munka.md
Se spune că doar prin muncă obținem ceea ce ne dorim. Mulți se întreabă însă cum poți obține prin muncă ceea ce îți dorești, dacă asigurarea unui job nu este o etapă atît de ușoară în zilele noastre. Astăzi pe piața online există diverse site-uri de recrutare, întrebarea este însă: „Care este cel mai plauzibil dintre ele?”.În articolul ce urmează vei afla informații utile despre cel mai cunoscut portal de joburi din Republica Moldova – munka.md

La 3 ani de activitate, site-ul munka.md dovedește tuturor că se află în topul celor mai solicitate site-uri de recrutare online din Republica Moldova. Cu un număr de peste 2000 de vizitatori unici, acesta se bucură în continuare de titlul de „Portalul de joburi nr.1 din Moldova”. Zilnic, prin intermediul acestui site, un număr mare de utilizatori își găsesc joburi bine-meritate în companii de top, part-time și full-time din toate domeniile. Acest lucru se datorează faptului că munka.md colaborează cu cele mai mari companii, oferindu-le și angajatorilor, la rândul lor, servicii de publicitate pentru companiile pe care le gestionează. Site-ul munka.md a oferit, pe parcursul celor 3 ani de activitate, cele mai calitative și prestigioase condiții atât pentru cei care își caută un job, cât și pentru antreprenorii ce își doresc o promovarea a propriilor servicii.

Cum a obținut acest portal de recrutare credibilitate în 3 ani de cînd se află pe piața online? Ei bine, atunci cînd colaboratorii unui proiect se gîndesc, în primul rînd, la nevoile oamenilor, acel proiect nu are cum să eșueze. Iar colaboratorii site-ului munka.md asta au făcut de-a lungul timpului – au fost empatici la necesitățile oamenilor, oferindu-le acestora șansa la un trai mai bun și la un job pe măsură, datorită locurilor de muncă amplasate pe acest portal unic. În speranța că acest portal de joburi a ajutat sute, poate mii de șomeri să își găsească un post vacant de lucru, site-ul munka.md își continuă activitatea cu aceeași plăcere de a duce mai departe frumoasa sa misiune, venind cu idei și planuri noi pentru viitor.

Timpul a trecut pe neobservate peste proiectul munka.md, însă nu și fără rezultate: acesta fiind apreciat la înaltă valoare de toți cei care îi cunosc parcursul. Dacă încă te întrebi care sunt secretele unui asemenea succes pentru un site de recrutare online, probabil ai descoperit deja că: unicitatea, empatia, colaborările de top, ideile începute și duse la capăt – sunt doar câteva din secretele succesului acestui portal de joburi din Republica Moldova, care devine din ce în ce mai solicitat.

Cineva spunea că întotdeauna este timpul potrivit pentru alegerile potrivite, iar munka.md rămâne în continuare cea mai potrivită alegere când vorbim despre site-uri de recurtare online.
0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?