Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Presa: Michelle Obama intenționează să divorțeze

25 dec. 2013,, 11:33   Showbiz
11578 3
Foto: enational.ro
Mariajul celui mai puternic om de planetă e în criză, arată revista National Enquirer.

“Gata, mi-a ajuns! M-am saturat! Vreau divortul!”, i-ar fi strigat furioasă Michelle Obama soțului ei, președintele american Barack Obama, dupa isprava de acum cîteva saptamîni, cand acesta a fost fotografiat în timp ce se amuza teribil și se poza cu telefonul alături de premierul danez Helle Thorning-Schmidt, la slujba în memoria lui Nelson Mandela. Aceasta, însă, susțin jurnaliștii de la National Enquirer, este doar picătura care a umplut paharul. Lucrurile scîrțîie de mult intre soții Obama, care dorm în camere separate.

“Căsnicia soților Obama este pe butuci. Barack si Michelle trec prin momente grele de mulți ani, dar au ales sa rămînă un cuplu pentru fetele lor, dar si pentru cariera politică a lui Barack. Acum, însă, Michelle simte ca i-a ajuns cuțitul la os. Crede ca a fost umilită în fața întregii lumi și i-a spus soțului ei că s-a săturat. S-a întîlnit chiar și cu avocatii pentru a pune la punct divorțul”, susține sursa jurnaliștilor de peste Ocean. “Cu siguranță, Michelle va rămîne la Casa Albă pînă la sfîrșitul mandatului, dar a fost foarte clară: de acum ea si Barack vor duce vieți separate”, a adăugat aceeași sursă. Din cîte se pare, prima doamnă a Statelor Unite e foarte hotărîtă să pună punct mariajului de 21 de ani cu Barack Obama.

Deocamdată, s-a mutat într-una dintre camerele de oaspeți de la Casa Alba și a dat dispoziții ca o parte dintre lucrurile ei să fie mutate în reședința de cîteva milioane de dolari pe care cei doi soți o au în Chicago. După încheierea mandatului de președinte al lui Barack, Michelle plănuiește să pună între ea și politician aproape 5.000 de mile distanță. Ideea ar fi ca Barack să se mute în Hawaii, de unde să își continue cariera politică, în vreme ce Michelle va ramîne la Washington pînă fiicele ei, Sasha, 12 ani, și Malia, 15 ani, vor termina școala. Dacă, într-adevar, cei doi Obama vor divorța, cu siguranță, președintele va ieși vizibil sărăcit din acest război. “Michelle vrea o parte considerabilă din averea lui Barack. Divorțul ăsta o sa îl coste foarte scump pe președinte”, a mai spus sursa celor de la National Enquirer, adaugînd că prima doamna se gîndește să își “lovească” soțul cu actele de divorț pînă la plecarea acestuia de la Casa Albă, cînd ar putea aduna în conturi peste 30 de milioane de dolari, din contracte cu editurile pentru publicarea memoriilor și 65 de milioane de dolari din apariții publice.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?